top of page

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Restaurantproject in Vlaanderen

Als u denkt aan een restaurantproject in Vlaanderen, is het een goed idee om u te laten adviseren en begeleiden. Hedendaagse restaurants moeten immers aan talloze eisen voldoen en dienen niet alleen rekening te houden met de strenge hygiënenormen, maar ook met de grillen van de veeleisende consument. Studiebureau FBO Consulting te Evergem, vlak bij Gent, staat u op verschillende manieren bij en helpt bij de ontwikkeling van een concreet restaurantproject voor uw zaak in Vlaanderen.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Reken op onze expertise in voedselverwerkende nijverheid voor uw restaurantproject in Vlaanderen

Bij FBO Consulting te Evergem, nabij Gent, rekent u op een ervaren projectmanager die meteen ook de rol van aanspreekpunt op zich neemt. Deze projectmanager staat in voor het volledige restaurantproject van uw zaak in Vlaanderen en neemt de gewenste taken uit handen, van grootkeuken inrichting tot installatie. Dit gaat van de voorbereidende studies tot het uittekenen van het ontwerp en het realiseren van het restaurantontwerp. Ook allerlei randtaken, zoals het ontwikkelen van specifieke koel- en kookbenodigdheden, het uitvoeren van audits, het HACCP-conform opleiden van het personeel en dergelijke meer, behoren tot de mogelijkheden conform onze uitgebreide filosofie.

577_R087.JPG

Neem rechtstreeks contact met ons op

Zaakvoerder Freddy Oushoorn vertrekt steeds vanaf de unieke situatie en bepaalt de benodigde ruimte, apparatuur, specifieke keukenprofielen enzovoort. Hij is echter meer dan alleen een projectmanager. U rekent meteen ook op zijn uitgebreide contactenpool, boordevol specialisten in de meest uiteenlopende disciplines van ziekenhuisarchitecten tot experts in hotelrestaurants. Tenslotte staat hij ook in voor de verdere opvolging van uw restaurantproject in Vlaanderen. Bel hem gerust op via +32 475 267 139 of vul het contactformulier in en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

577_R178.jpg
bottom of page