Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ziekenhuis grootkeuken architect

Met diverse referenties in de zorgsector is FBO Consulting uit Evergem de gedroomde partner voor wie op zoek is naar een ziekenhuis architect, gespecialiseerd in keukenomgevingen. Als studiebureau ontwerpen wij oplossingen die perfect aansluiten bij de ziekenhuisnoden. Onze zaakvoerder volgt ieder project persoonlijk op.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Ziekenhuis architect voor grootkeukens

Met het studiebureau FBO Consulting te Evergem staat onze ziekenhuis architect in voor zowel het ontwerp als het managen en opvolgen van de keukenomgeving. In tegenstelling tot klassieke keukenbouwers gaan wij uit van maatwerk en denken we mee over de verschillende voedselstromen in ziekenhuizen. Dankzij de jarenlange ervaring stemt de ziekenhuis architect de keukeninfrastructuur perfect af op de verschillende goederen- en mensenflows. Bovendien gaan we verder dan het ontwerp van de ziekenhuis architect en volgen er indien nodig periodieke audits om bij te sturen wanneer de noden veranderen.

Ziekenhuis architect grootkeukens

Ervaar onze ruime ervaring in de zorgsector

Onze ziekenhuis architect is natuurlijk niet aan zijn proefstuk toe en ontwierp eerder al totaaloplossingen voor onder meer het ziekenhuis Sint-Lucas in Gent, GZA Ziekenhuizen (9 woonzorgcentra en 3 ziekenhuizen), AZ Maria Middelares in Gent en het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt. Natuurlijk willen we u niet alleen overtuigen met mooie referenties in de zorgsector, maar gaan we ook graag het gesprek aan. Contacteer ons via het contactformulier op deze website of neem telefonisch contact met ons op via +32 475 267 139.

Anderen bekeken ook:

Grootkeuken installatie | Bedrijfsrestaurant inrichting Vlaanderen| Grootkeuken inrichting

Ziekenhuis architect grootkeukens