top of page

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ziekenhuisarchitect voor grootkeukens

Met diverse referenties in de zorgsector is FBO Consulting de gedroomde partner voor wie op zoek is naar een ziekenhuisarchitect, gespecialiseerd in keukenomgevingen. Als studiebureau uit Evergem, nabij Gent, ontwerpen wij oplossingen die perfect aansluiten bij de ziekenhuisnoden. Onze zaakvoerder volgt ieder project persoonlijk op.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Ontdek de oplossingen van onze ziekenhuisarchitect voor uw grootkeuken

Met het studiebureau FBO Consulting te Evergem, nabij Gent staat onze ziekenhuisarchitect in voor zowel het ontwerp als het installeren, managen en opvolgen van de keukenomgeving. In tegenstelling tot klassieke keukenbouwers gaan wij uit van maatwerk en denken we mee over de verschillende voedselstromen in ziekenhuizen. Dankzij de jarenlange ervaring stemt onze ziekenhuisarchitect de keukeninfrastructuur en het design perfect af op de verschillende goederen- en mensenflows. Bovendien gaan we verder dan het ontwerp van de ziekenhuisarchitect en volgen er indien nodig periodieke audits om bij te sturen wanneer de noden veranderen.

Ziekenhuis architect grootkeukens

Ontdek onze ruime ervaring in de zorgsector

Onze ziekenhuisarchitect is natuurlijk niet aan zijn proefstuk toe en ontwierp eerder al totaaloplossingen voor onder meer het ziekenhuis Sint-Lucas in Gent, GZA Ziekenhuizen, AZ Maria Middelares in Gent en het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt. Natuurlijk willen we u niet alleen overtuigen met mooie referenties in de zorgsector, maar gaan we ook graag het gesprek aan. Contacteer ons via het contactformulier op deze website of neem telefonisch contact met ons op via +32 475 267 139.

Ziekenhuis architect grootkeukens
bottom of page