Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Grootkeuken inrichting

Een goede grootkeuken inrichting is niet zomaar te realiseren. Grootkeukens hebben unieke noden en moeten niet alleen voldoen aan de HACCP-norm, maar moeten bovendien ook een efficiënte voedselverwerking toestaan. FBO Consulting uit Evergem heeft meer dan 35 jaar ervaring in professionele grootkeuken inrichting en doet dit voor bedrijven, cateraars, ziekenhuizen en talloze andere organisaties.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Veelzijdige partner voor grootkeuken inrichting

Bij de grootkeuken inrichting houden wij altijd rekening met de hedendaagse eisen. Het gaat dan niet alleen om voedselveiligheid en hygiëne, maar ook over energiezuinigheid, bedrijfszekerheid en natuurlijk een maximale efficiëntie. Daarnaast gaan we na welke professionele apparatuur noodzakelijk is en werken we alles tot in de kleinste details uit. Dit gaat van de koeling tot de koude en warme keuken en efficiënte afruimprocessen. Tijdens het ontwerp en de realisatie staat u voortdurend rechtstreeks in contact met de zaakvoerder en zijn er geen tussenpersonen die de communicatie bemoeilijken.

Grootkeuken inrichting

Meer dan alleen grootkeuken inrichting

Bedrijven en horecagelegenheden kunnen niet alleen bij ons terecht voor de grootkeuken inrichting, want we gaan graag een stapje verder. Als gespecialiseerd consultingbedrijf denken we ook mee over de HACCP-planning en leiden we personeel op. Ook de interieurstudie en projectmanagement nemen we met plezier voor onze rekening. Ontdek de mogelijkheden en spreek erover met een van onze experts. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer +32 475 267 139.

Ook interessant:

Grootkeuken installatie | Inrichting keuken Horeca Vlaanderen | Hotelrestaurantconcept Vlaanderen

Grootkeuken inrichting