© 2018 by Food & Beverage Consulting / Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon

Opmaak studie van de "TO BE" situatie
 

Bepaling mogelijke scenario's voor het gewenst en beoogde cateringconcept
 

Uitwerken van het systeem "Marche en Avant" - koude en warme lijn - sous - vide en industriële bereiding en regeneratietechnieken

Studies betreffende speciale technieken en voedselbereidingen
 

Hygiëne en HACCP planning met opleiding voor het personeel
 

Het realiseren van HACC-audits met rapportering

Ontwikkelen en realiseren van specifiek koel- en kook equipement conform de HACCP-norm.

Het ontwikkelen van nieuwe horeca concepten met aangepaste equipement
 

Projectmanagement in de hotel- en restaurantsector

Interieur studie met opmaak van colour board en perspectieven 

Ontwerp voor hotel - restaurant - shop concepten en cafetaria's met aangepaste keuken

Project management - planning en opvolging van bovenstaande opdrachten

Freddy Oushoorn

Doornzele Dries 122

9940 Evergem

Belgium

+32 475 267 139

 

info@fboconsulting.be