Filosofie
De bedrijfspolitiek van F&BO Consutling zorgt ervoor dat we diensten aanbieden die beantwoorden aan de wens en de noden van elke klant en dit zowel voor binnenlandse als grensoverschrijdende klanten dit steeds op basis van een lokale aanpak.
Opmaak studie van de "TO BE" situatie
Bepaling mogelijke scenario's voor het gewenst en beoogde cateringconcept
Uitwerken van het systeem "Marche en Avant" - koude en warme lijn - sous - vide en industriële bereiding en regeneratietechnieken
Studies betreffende speciale technieken en voedselbereidingen
Hygiëne en HACCP planning met opleiding voor het personeel
Het realiseren van HACC-audits met rapportering
Ontwikkelen en realiseren van specifiek koel- en kook equipement conform de HACCP-norm.
Het ontwikkelen van nieuwe horeca concepten met aangepaste equipement
Projectmanagement in de hotel- en restaurantsector
Interieur studie met opmaak van colour board en perspectieven
Ontwerp voor hotel - restaurant - shop concepten en cafetaria's met aangepaste keuken
Project management - planning en opvolging van bovenstaande opdrachten