Filosofie

De bedrijfspolitiek van F&BO Consutling zorgt ervoor dat we diensten aanbieden die beantwoorden aan de wens en de noden van elke klant en dit zowel voor binnenlandse als grensoverschrijdende klanten dit steeds op basis van een lokale aanpak.

Opmaak studie van de "TO BE" situatie
 

Bepaling mogelijke scenario's voor het gewenst en beoogde cateringconcept
 

Uitwerken van het systeem "Marche en Avant" - koude en warme lijn - sous - vide en industriële bereiding en regeneratietechnieken

Studies betreffende speciale technieken en voedselbereidingen
 

Hygiëne en HACCP planning met opleiding voor het personeel
 

Het realiseren van HACC-audits met rapportering

Ontwikkelen en realiseren van specifiek koel- en kook equipement conform de HACCP-norm.

Het ontwikkelen van nieuwe horeca concepten met aangepaste equipement
 

Projectmanagement in de hotel- en restaurantsector

Interieur studie met opmaak van colour board en perspectieven 

Ontwerp voor hotel - restaurant - shop concepten en cafetaria's met aangepaste keuken

Project management - planning en opvolging van bovenstaande opdrachten

Freddy Oushoorn

Doornzele Dries 122

9940 Evergem

Belgium

+32 475 267 139

 

info@fboconsulting.be

© 2018 by Food & Beverage Consulting / Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon