Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Grootkeuken installatie

Van legerkazernes tot lokale OCMW's: waar veel maaltijden gemaakt moeten worden, is een aangepaste grootkeuken installatie onmisbaar. Bij FBO Consulting in Evergem helpen we de meest uiteenlopende bedrijven, vzw's en publieke inrichtingen met het realiseren van een passende installatie voor hun grootkeuken. Hierbij houden we rekening met de bijzondere noden en rekenen we op de gouden combinatie van maatwerk en meer dan 35 jaar ervaring en knowhow.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Van ontwerp tot de grootkeuken installatie

Wij ontwerpen een grootkeuken installatie die perfect aansluit bij uw noden. Hierbij denken we aan alle aspecten, zoals hygiënische vloeren, ventilatiesystemen, koelkamers, logistieke oplossingen enzovoort. Wanneer de installatie perfect moet doorstromen naar een zelfbedieningsconcept, doen we eveneens het nodige.

Studiebureau voor een complete grootkeuken installatie

Als studiebureau uit Evergem gespecialiseerd in de voedselverwerkende nijverheid staan we klaar om een totaaloplossing te bedenken. Dit gaat dan niet alleen over de grootkeuken installatie, maar ook over de inrichting van gezellige eetruimtes. Denk daarnaast aan oplossingen voor het afruimen in buffetrestaurants of compacte afzuigsystemen voor organisch afval.

Van ontwerp tot de grootkeuken installatie

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Zaakvoerder Freddy Oushoorn studeerde aan de hotelschool van Brussel en voegde daar later binnenhuisarchitectuur en voedingstechnologie aan toe. Met decennia ervaring op de teller is hij dan ook de ideale partner voor de realisatie van uw grootkeuken installatie. Bespreek de wensen en mogelijkheden en neem telefonisch contact met hem op via +32 475 267 139 of via het contactformulier. Bekijk zeker ook eens onze eerder gerealiseerde projecten.

Bekijk ook:

Grootkeuken inrichting | Bedrijfsrestaurant inrichting Vlaanderen | Restaurant project Vlaanderen

Van ontwerp tot de grootkeuken installatie