top of page

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Grootkeukeninstallatie

Van legerkazernes tot lokale OCMW's: waar veel maaltijden gemaakt moeten worden, is een aangepaste grootkeukeninstallatie onmisbaar. Bij FBO Consulting in Evergem, naast Gent, helpen we de meest uiteenlopende bedrijven, vzw's en publieke inrichtingen met een passende grootkeukeninstallatie. Hierbij houden we rekening met de bijzondere noden en rekenen we op de gouden combinatie van maatwerk en meer dan 35 jaar ervaring en knowhow.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Ontdek een totaaloplossing voor uw grootkeukeninstallatie

Als studiebureau uit Evergem gespecialiseerd in de voedselverwerkende nijverheid staan we klaar om een totaaloplossing te bedenken. Dit gaat dan niet alleen over de grootkeukeninstallatie, maar ook over de inrichting van gezellige eetruimtes. Denk daarnaast aan oplossingen voor het afruimen in buffetrestaurants of compacte afzuigsystemen voor organisch afval. Bijgevolg geniet u van een grootkeukeninstallatie die perfect aansluit bij uw noden. Hierbij denken we aan alle aspecten, zoals hygiënische vloeren, ventilatiesystemen, koelkamers, logistieke oplossingen enzovoort. Wanneer de installatie perfect moet doorstromen naar een zelfbedieningsconcept, doen we eveneens het nodige.

Van ontwerp tot de grootkeuken installatie

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Zaakvoerder Freddy Oushoorn studeerde aan de hotelschool van Brussel en voegde daar later binnenhuisarchitectuur en voedingstechnologie aan toe. Met decennia ervaring op de teller is hij dan ook de ideale partner voor de realisatie van de grootkeukeninstallatie in uw restaurantproject. Bespreek uw wensen en neem telefonisch contact met hem op via +32 475 267 139 of via het contactformulier. Bekijk zeker ook eens onze eerder gerealiseerde projecten.

Van ontwerp tot de grootkeuken installatie
bottom of page