top of page

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bedrijfsrestaurant inrichting in Vlaanderen

Voor bedrijfsrestaurant inrichting in Vlaanderen is FBO Consulting uit Evergem, naast Gent, de expert. We brengen uw noden uitgebreid in kaart en komen zo met een passend ontwerp voor de bedrijfscatering van uw onderneming in Vlaanderen. Vanaf deze zogenaamde to-be-situatie gaan we voor u op zoek naar passende scenario's en oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant. Hierbij houden we ook rekening met koude en warme lijnen en stemmen we de inrichting van uw bedrijfsrestaurant van uw zaak in Vlaanderen hierop af.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

HACCP-conform bedrijfsrestaurant inrichting in Vlaanderen

Aangezien wij van FBO Consulting gespecialiseerd zijn in het ontwerp en de inrichting van bedrijfscatering en bedrijfsrestaurants in Vlaanderen houden we gedurende het volledige proces rekening met de HACCP-normen. Dit omvat echt alle aspecten, gaande van het realiseren van kookomgevingen conform de HACCP-norm tot het HACCP-conform opleiden van personeel en het uitvoeren van HACCP-audits. Dankzij ons kant-en-klare advies en een geschikt ontwerp helpen we bedrijfscatering en -restaurants in Vlaanderen te voldoen aan de striktste eisen waar ook andere restaurants zich aan dienen te houden.

Alle kennis onder één dak

Het concept van FBO Consulting is uniek. Als expert in Vlaanderen we hebben alle expertise en knowhow in huis voor het optimale ontwerp en de inrichting van uw bedrijfscatering, bedrijfsrestaurant of hotelrestaurant. Hierbij houden we rekening met uw verwachtingen en de bijzondere eisen binnen het bedrijf. Dit deden we in het verleden al succesvol voor uiteenlopende bedrijven, zoals AGC Glass Europe en Johnson & Johnson. Op deze website vindt u een aantal foto's van deze realisaties terug.

HACCP-conform bedrijfsrestaurant en -catering ontwerp in Vlaanderen

Meer informatie over bedrijfsrestaurant inrichting in Vlaanderen

Wij stellen ons flexibel op en vertrekken steeds vanaf de bedrijfsverwachtingen voor het opstellen van een geschikt ontwerp voor uw bedrijfscatering in Vlaanderen. Uiteraard brengen we al even graag het een en ander in kaart en nemen we u alles graag uit handen. Doe een beroep op meer dan 35 jaar ervaring en neem contact met ons op via +32 475 267 139 of via het contactformulier.

Bedrijfsrestaurant planning FBO
bottom of page