Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bedrijfsrestaurant inrichting door dé expert in Vlaanderen

Voor bedrijfsrestaurant inrichting in Vlaanderen is FBO Consulting uit Evergem de expert. We brengen uw noden uitgebreid in kaart en komen zo met een passend bedrijfscatering ontwerp voor uw bedrijf in Vlaanderen. Vanaf deze zogenaamde to-be-situatie gaan we voor u op zoek naar passende scenario's en oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant. Hierbij houden we ook rekening met koude en warme lijnen en stemmen we de bedrijfsrestaurant inrichting van uw zaak in Vlaanderen hierop af.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

HACCP-conform bedrijfsrestaurant en -catering ontwerp in Vlaanderen

Bij de grootkeuken inrichting houden wij altijd rekening met de hedendaagse eisen. Het gaat dan niet alleen om voedselveiligheid en hygiëne, maar ook over energiezuinigheid, bedrijfszekerheid en natuurlijk een maximale efficiëntie. Daarnaast gaan we na welke professionele apparatuur noodzakelijk is en werken we alles tot in de kleinste details uit. Dit gaat van de koeling tot de koude en warme keuken en efficiënte afruimprocessen. Tijdens het ontwerp en de realisatie staat u voortdurend rechtstreeks in contact met de zaakvoerder en zijn er geen tussenpersonen die de communicatie bemoeilijken.

Alle kennis onder één dak

Het concept van FBO Consulting is uniek. Als expert in Vlaanderen we hebben alle expertise en knowhow in huis voor het optimale ontwerp en de inrichting van uw bedrijfscatering of bedrijfsrestaurant. Hierbij houden we rekening met uw verwachtingen en de bijzondere eisen binnen het bedrijf. Dit deden we in het verleden al succesvol voor uiteenlopende bedrijven zoals AGC Glass Europe en Johnson & Johnson. Op deze website vind u een aantal foto's van deze realisaties terug.

HACCP-conform bedrijfsrestaurant en -catering ontwerp in Vlaanderen

Meer informatie over bedrijfsrestaurant inrichting in Vlaanderen

Wij stellen ons flexibel op en vertrekken steeds vanaf de bedrijfsverwachtingen voor het opstellen van een geschikt ontwerp voor uw bedrijfscatering in Vlaanderen. Uiteraard brengen we al even graag het een en ander in kaart en nemen we u alles graag uit handen. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we alvast het een en ander toe. Doe een beroep op meer dan 35 jaar ervaring en neem contact met ons op via +32 475 267 139 of via het contactformulier.

Anderen bekeken ook:

Inrichting keuken horeca Vlaanderen | Restaurant project Vlaanderen | Grootkeuken inrichting

Bedrijfsrestaurant planning FBO