top of page

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Horecadesign in Vlaanderen

Studiebureau FBO Consulting te Evergem nabij Gent is gespecialiseerd in horecadesign in Vlaanderen. Wij staan in voor het ontwerp en de horeca-inrichting in Vlaanderen en zijn uniek in wat we doen. We staan horecaondernemers bij in alle aspecten die te maken hebben met de horeca-inrichting in Vlaanderen en denken graag met hen mee.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Altijd een passend horecadesign in Vlaanderen

Voor wat het horecadesign in Vlaanderen betreft, vertrekken we steeds van de noden van de klant. Als horecaondernemer heeft u vast al een idee over hoe uw zaak eruit moet komen te zien. En misschien heeft u wel oog voor een uniek concept dat u in uw horeca-inrichting in Vlaanderen wil verwerken? Dan gaan we natuurlijk de mogelijkheden na. Maar tegelijkertijd houden we ook rekening met de verschillende processen en goederen- en mensenstromen. Zeker wanneer er ook eten wordt geserveerd, doen we er alles aan om hygiëne en efficiëntie optimaal te combineren.

Complete aanpak bij horeca-inrichting in Vlaanderen

Bij FBO Consulting in Evergem helpen we horecaondernemers bij de complete realisatie van hun horecadesign in Vlaanderen. Daarom voeren we voorafgaand interieurstudies uit en gaan we op zoek naar passende kleuren en concepten. We ontwerpen en realiseren het interieur, het terras, de buitenomgeving, de keuken, de bar en de koelruimtes, maar we gaan met plezier een stapje verder. Zo denken we bijvoorbeeld ook aan de afvalstromen, introduceren we vernieuwende concepten en voeren we de noodzakelijke voedselbereidingsstudies uit voor de installatie van uw grootkeuken.

Horecadesign vlaanderen

Ontvang een vrijblijvende offerte

We hebben ervaring in talloze sectoren en stonden al menigmaal in voor een succesvol horecadesign in Vlaanderen, in restaurants en ziekenhuizen. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we u graag het een en ander toe en hebben we het over de verschillende mogelijkheden voor uw horeca-inrichting in Vlaanderen. Contacteer ons via het contactformulier op deze website.

Horecadesign vlaanderen
bottom of page