Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Hotelrestaurantconcept in Vlaanderen

Bent u op zoek naar een ontwerper voor een uniek hotelrestaurantconcept voor uw zaak in Vlaanderen? Studiebureau FBO Consulting te Evergem heeft reeds diverse concepten uitgewerkt voor hotels in het binnen- en buitenland. Onder andere Hotel Ostend en ketens als Hilton Hotels & Resorts en Park Plaza Hotels & Resorts rekenden eerder al op onze diensten.

Energiezuinig en efficiënt 

Alle elementen onder één dak

Ervaring in meerdere sectoren

Maatwerk is altijd gegarandeerd voor uw hotelrestaurantconcept in Vlaanderen

Ieder hotelrestaurantconcept in Vlaanderen wordt in functie van uw wensen uitgetekend, maar tegelijkertijd wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met de bijzondere noden van het hotel en restaurant. Ons studiebureau kan deze noden voor jou in kaart brengen. Zo sluit het hotelrestaurantconcept in Vlaanderen naadloos aan bij de verschillende koude en warme lijnen, maar houdt het bijvoorbeeld ook rekening met (ontbijt)buffetten en snelle roomservice-mogelijkheden.

Laat een concept uitwerken voor uw hotelrestaurant in Vlaanderen

Bij het ontwerp van het hotelrestaurantconcept in Vlaanderen houden we natuurlijk altijd rekening met het hoteldesign en de gewenste uitstraling. Dankzij slim kleurgebruik of het verwerken van bijzondere elementen geven we echter al even graag een bijzondere toets aan het hotelrestaurantconcept in Vlaanderen. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we de mogelijkheden graag toe. Neem daarom telefonisch contact met ons op via +32 475 267 139 of mail ons via het contactformulier op deze website.

Anderen bekeken ook:

Restaurant project Vlaanderen | Grootkeuken installatie

Freddy Oushoorn

Doornzele Dries 122

9940 Evergem

Belgium

+32 475 267 139

BE 0452.964.363

 

info@fboconsulting.be

© 2018 by Food & Beverage Consulting / Privacy Policy

  • Black LinkedIn Icon