top of page

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Hotelrestaurantconcept in Vlaanderen

Bent u op zoek naar een ontwerper voor een uniek hotelrestaurantconcept voor uw zaak in Vlaanderen? Studiebureau FBO Consulting te Evergem, nabij Gent, werkte reeds diverse concepten uit voor hotels in het binnen- en buitenland. Onder andere Hotel Ostend en ketens als Hilton Hotels & Resorts en Park Plaza Hotels & Resorts rekenden eerder al op onze diensten.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Maatwerk is altijd gegarandeerd voor uw hotelrestaurantconcept in Vlaanderen

We tekenen ieder hotelrestaurantconcept in Vlaanderen uit in functie van uw wensen. Tegelijkertijd houden we natuurlijk ook rekening met de bijzondere noden van uw hotel en restaurant. Ons studiebureau niet ver van Gent kan deze noden in kaart brengen. Zo sluit het hotelrestaurantconcept in Vlaanderen naadloos aan bij de verschillende koude en warme lijnen, maar houdt het bijvoorbeeld ook rekening met (ontbijt)buffetten en snelle roomservice-mogelijkheden.

Hotel restaurant concept vlaanderen

Laat een concept uitwerken voor uw hotelrestaurant in Vlaanderen

Bij het ontwerp van het hotelrestaurantconcept in Vlaanderen houden we natuurlijk altijd rekening met het hoteldesign en de gewenste uitstraling. Dankzij slim kleurgebruik of het verwerken van bijzondere elementen geven we echter al even graag een bijzondere toets aan het hotelrestaurantconcept in Vlaanderen. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we de mogelijkheden graag toe voor uw hotelrestaurant of ander restaurantproject. Neem daarom telefonisch contact met ons op via +32 475 267 139 of mail ons via het contactformulier op deze website.

bottom of page