top of page

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Inrichting van uw keuken in de horeca in Vlaanderen

FBO Consulting te Evergem, naast Gent, is de expert voor de inrichting van uw keuken in de horeca in Vlaanderen. Zowel kleine brasserieën als grote restaurants kunnen bij ons terecht. Wij zijn uitsluitend actief in de voedselverwerkende nijverheid en ons studiebureau focust dan ook op maatwerkoplossingen. Hierdoor zijn we dan ook een betrouwbare partner voor het ontwerp, de realisatie en de nazorg bij de inrichting van uw keuken voor de horeca in Vlaanderen.

Energiezuinig en efficiënt 

check-square-solid.png

Alle elementen onder één dak

check-square-solid.png

Ervaring in meerdere sectoren

check-square-solid.png

Passende inrichting voor de keuken van uw zaak in de horeca in Vlaanderen

Als studiebureau gaan we steeds op zoek naar een passend keukenontwerp. Daarbij voeren we de nodige onderzoeken uit en houden we rekening met de diverse keukenprocessen. De inrichting van uw keuken in de horeca in Vlaanderen is dan ook steeds afgestemd op uw individuele noden en vertrekt van de gerechten die er worden gemaakt, zonder de behoefte aan flexibiliteit uit het oog te verliezen. We hebben echter niet alleen oog voor de keukeninrichting, maar ook voor de toevoer en opslag van ingrediënten, koelruimtes en hygiënische afvalstromen.

Inrichting keuken horeca

Schakel ons in als uw partner voor horecakeukens in Vlaanderen

Op korte termijn profileren we ons dan wel als de expert voor de inrichting van de keuken voor horeca in Vlaanderen, maar we doen ook meer dan enkel dit, zoals blijkt uit eerdere projecten. Zo denken we meteen ook na over het interieur van restaurants, efficiënte afhaalmogelijkheden en realiseren we HACCP-audits en -rapporten. Wenst u hier meer over te weten? Bel dan gerust met zaakvoerder Freddy Oushoorn, via +32 475 267 139 of vul het contactformulier in.

Inrichting keuken horeca
bottom of page